Friday, April 23, 2010

Apa tajuk yang sesuai untuk entry ni yeh?

It's been a while i have not updating this blog. Past few weeks ni amatlah busy, especially this week. Dengan peningkatan kes sekarang ni, hari-hari i di habiskan di lab jeh. Wuu.. Kepada yang tidak tahu, i ialah officer in-charge for molecular lab di salah sebuah hospital di Kuantan nih. Particularly, lab tu dikenali sebagai lab H1N1 sebab kitorang buat confirmation test for H1N1 by real time PCR. Yep, sekarang ni kes memang semakin meningkat. Setiap hari ada je kes. Balik dah lah lambat juge. Even Sunday last week pun kene kerja juga T_T Tapi, redha jeh sebab dah namanya kerja. Memang adatlah kan? Pas balik kerja malam nya i menyibukkan diri buat paper bag for engagement pulak. Dah bila masa nya i nak update blog? Huhu. Sila tabah dan sabar mas.
...........................................................

Oh ye, sedang sibuk dengan engagement preparation i yang lagi seminggu je lagi ni. What? Seminggu je lagi?? Mak aih, sekejap nye masa. Wuu.. Tak sangka pulak we both dah nak sampai ke next stage of our life. Hope everything will go well as planned. InsyaAllah. Ok sambung balik. Sedang sibuk dengan preparation ni, one of my best friend pula sibuk mencari duit lebih dengan mengambil tempahan untuk hantaran. Tak kesahlah wedding ke engagement ke. Semua dia boleh buat. To be frank, she's quite creative dan kerja-kerja beliau sangat halus dan kemas ok. So, saya sangat rekomen kepada sesiapa yang mahu membuat tempahan hantaran dengan beliau boleh lah hubungi ibu yang sudah 5 bulan mengandung ini *bunting pelamin hiks :)* happy for you sayang :)

Nama beliau: Yanti
Nama glemer: Betty ;)
Phone num: 012-9525543


Ni antara hantaran hasil gubahan oleh beliau.

Oh ye, hantaran kahwin beliau pun beliau yang DIY sendiri. Tapi, sayangnya puas i cari gambar-gambar tu tiada T_T Mungkin dalam PC di ofis. Takpelah, later i will upload it. Lagi satu, harga boleh dirunding yeh :)

Semoga bertemu di lain entry. Bye :)

3 comments:

Said Saiful Fazli said...

hye.. here is my new blog~
senang2 dtg lah menyinggah ek~

Hamzah Ian said...

tahniah okeh!!!

btw salam ramadhan..


Salleh Gregor cakap, "Kepada Yang Berpuasa: Fuck You Off"

ZaliHazali said...

tajuk: KAWAN SAYA PANDAI BUAT GUBAHAN HANTARAN.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails